PWM 2.0 Bugthread

Forum für den Pacific Warfare Mod 1+2 (SS RW)

Moderator: cougar6

Benutzeravatar
FROGGY
Schütze
Schütze
Beiträge: 36
Registriert: 20.02.2009, 20:07
Wohnort: FRANCE - Normandie

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von FROGGY » 01.05.2009, 19:30

HunButyok hat geschrieben:Hi!

When I tried to replace the crew of japanese horsedrawn wagon, the editor crushed down... :(
have same problem about japs horse wagon. Will you fix this bug ?


Benutzeravatar
HunButyok
Leutnant
Leutnant
Beiträge: 561
Registriert: 20.06.2006, 05:47
Wohnort: Zalacsány

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von HunButyok » 03.05.2009, 22:16

No, I'm not PWM modder. ;)
Bild

Benutzeravatar
FROGGY
Schütze
Schütze
Beiträge: 36
Registriert: 20.02.2009, 20:07
Wohnort: FRANCE - Normandie

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von FROGGY » 04.05.2009, 17:31

HunButyok hat geschrieben:No, I'm not PWM modder. ;)
I know my friend ! I was just pointing out again this bug :wink:
I can still make difference between PWM and RCM :)

Benutzeravatar
GFM Sterna
Oberst (Moderator)
Oberst (Moderator)
Beiträge: 1034
Registriert: 22.03.2004, 01:39
Wohnort: Oman

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von GFM Sterna » 09.05.2009, 17:06

FROGGY hat geschrieben:
HunButyok hat geschrieben:Hi!

When I tried to replace the crew of japanese horsedrawn wagon, the editor crushed down... :(
have same problem about japs horse wagon. Will you fix this bug ?

We know this problem but we cant solve it yet , dont ask why we have no clue ... :aaa7
Best way is , dont use the Horse Wagons till we fix this issue !

Benutzeravatar
FROGGY
Schütze
Schütze
Beiträge: 36
Registriert: 20.02.2009, 20:07
Wohnort: FRANCE - Normandie

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von FROGGY » 10.05.2009, 01:20

Well noted Sterna. But it's funny cause in the first version of PWM2, this type of unit did not show this sort of bug. I tested it in editor scripting as reinforcement without any problem.
Strange , isnt'it ?


Benutzeravatar
HunButyok
Leutnant
Leutnant
Beiträge: 561
Registriert: 20.06.2006, 05:47
Wohnort: Zalacsány

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von HunButyok » 25.05.2009, 07:24

Hi!

I have tested my map at 5 times.
When the chinese troops attacked me, and one of them died, the game crushed down.
Please look after these troops: chinese LMG or Chinese Mg-34. (This is an idea, becouse in the RCM2.7 the british Bren gunner was bad. I think there is similar problem in PWM) But In my oppinion the sowdsman or the other chinese soldiers could has a bug.


Greetings!
Bild

Benutzeravatar
HunButyok
Leutnant
Leutnant
Beiträge: 561
Registriert: 20.06.2006, 05:47
Wohnort: Zalacsány

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von HunButyok » 04.06.2009, 19:41

Hi!

Please tell me something about the scheme IWO-JIMA, becouse I made a new map with this scheme (similar to Europe2015 scheme) but it is not working, When I start the game the game is falling down. Maybe the scheme has bugs? I don't know what is the reason, I'm angry becouse my third map isn't working.

I have the PWM2.01 version.
Bild

Benutzeravatar
HunButyok
Leutnant
Leutnant
Beiträge: 561
Registriert: 20.06.2006, 05:47
Wohnort: Zalacsány

Re: PWM 2.0 Bugthread

Beitrag von HunButyok » 04.06.2009, 20:10

I upload a mission (only two american soldiers are in the map, only for testing.
If someone can start it, please write me!

My computer doesn't start this map...
Dateianhänge
IWOJIMASCHEMETEST.zip
(389.53 KiB) 209-mal heruntergeladen
Bild


Antworten

Zurück zu „PWM 1+2“